Salmorejo de melocotón

Salmorejo de melocotón

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Salmorejo de melocotón. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Salmorejo de melocotón is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Salmorejo de melocotón is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Salmorejo de melocotón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Salmorejo de melocotón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Salmorejo de melocotón is 2 Litros (4-6 raciones). So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Salmorejo de melocotón estimated approx 20 min.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Salmorejo de melocotón using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Este verano me he propuesto tener en la nevera siempre salmorejo o gazpacho casero en una jarra, sé que muchos de los que venden en el súper están muy buenos y tienen buenos ingredientes pero comprar las verduras en la frutería y hacerlo en casa le da un toque extra que no se consigue con ningún otro. Para no hacerlo monótono se me ocurrió ponerle el toque del melocotón que empieza de temporada y me encanta!

Ingredients and spices that need to be Get to make Salmorejo de melocotón:

  1. 1,5 kilos tomate pera maduro a temperatura ambiente
  2. 2 melocotones medianos maduros
  3. 1 diente ajo pequeño
  4. 130 g pan blanco del día anterior
  5. 150 ml AOVE
  6. Sal
  7. Para presentar:
  8. 1 huevo cocido
  9. Tacos jamón
  10. aove

Instructions to make to make Salmorejo de melocotón

  1. Lavamos y cortamos el rabito a los tomates, que vamos poniendo directamente cortados a la mitad en la jarra de la batidora (yo no los pelo ni nada). Le ponemos el ajo pelado y trituramos a máxima potencia unos 5 minutos o hasta que veamos que tiene buena textura. Lo de que el tomate esté a temperatura ambiente es para que estén bien tiernos y hayan madurado desde que los compramos, además del calor ambiente sueltan mucho más jugo que directamente de nevera.
  2. Añadimos los dos melocotones pelados y a trozos y volvemos a triturar la mezcla. He usado esta fruta porque tiene una textura de puré que acompaña muy bien al salmorejo, no le aporta demasiada agua y lo deja consistente. Añadimos el pan a trozos en la jarra y lo hundimos un poco para que se empape bien. Lo dejamos ahí unos minutos.
  3. Una vez el pan esté blandito volvemos a triturar todo junto unos 5 minutos más a máxima potencia. Entonces bajamos la potencia a media y por el bocal de la batidora en marcha vamos añadiendo el aceite de oliva virgen extra en hilo fino, esto hará que se emulsione nuestro salmorejo y quede con su textura característica. Una vez listo llevamos a la nevera por lo menos 3 o 4 horas antes de consumir.
  4. A la hora de servir ponemos o el clásico jamón y huevo cocido o bien una versión más original con el gajo de melocotón, la cucharada de requesón y por supuesto un chorrito de aceite de oliva crudo.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly discover that you have much more all-natural control over your diet and adapt your diet plan to your personal preferences in time. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or even more ingredients or is a bit more or less hot, you can make simple changes to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes promptly. As for standard cooking skills for novices you don't require to learn them yet only if you grasp some basic cooking techniques.

This isn't a full guide to quick and very easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Any-night-of-the-week Salmorejo de melocotón. Thanks so much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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