Pimientos rellenos de bacalao

Pimientos rellenos de bacalao

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Pimientos rellenos de bacalao. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Pimientos rellenos de bacalao is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Pimientos rellenos de bacalao is something which I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pimientos rellenos de bacalao, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pimientos rellenos de bacalao delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pimientos rellenos de bacalao is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pimientos rellenos de bacalao estimated approx 30 min.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Pimientos rellenos de bacalao using 17 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.

Hoy os traigo la receta de unos pimientos rellenos de bacalao. Están espectaculares!!!

Ingredients and spices that need to be Get to make Pimientos rellenos de bacalao:

  1. Ingredientes para los pimientos:
  2. 80 gr mantequilla
  3. 1/2 cebolla o cebolleta
  4. 300 gr bacalao desalado
  5. 2 cucharadas harina
  6. 500 ml leche
  7. Pimientos del piquillo
  8. Pizca sal
  9. Ingredientes para la salsa:
  10. 40 gr mantequilla
  11. 1/2 cebolla o cebolleta
  12. 1 diente ajo
  13. 1 cucharada harina
  14. 6 pimientos del piquillo
  15. 600 ml agua
  16. Pizca sal
  17. 150 ml nata líquida

Steps to make to make Pimientos rellenos de bacalao

  1. Derretimos unos 80gr de mantequilla en una cazuela.
  2. Mientras se derrite la mantequilla, partimos una cebolla o cebolleta por la mitad, reservamos una de las mitades y con la otra mitad hacemos trocitos pequeños y los añadimos a la cazuela y dejamos que se vaya pochando a fuego lento. Añadimos pizca de sal.
  3. Mientras pochamos la cebolleta, le quitamos la piel al bacalao (podéis pedir en vuestra pescadería que os la quiten) y a continuación lo partimos en trocitos pequeños. Lo añadimos a la cazuela y dejamos que se cocine unos 5 minutos.
  4. Después añadimos un par de cucharadas de harina y rehogamos todo conjuntamente durante 1 o 2 minutos.
  5. Ahora vamos incorporando leche poco a poco hasta obtener una masa que no sea demasiado ligera. Añadimos una pizca de sal. Cuando hemos conseguida la textura deseada, apartamos la cazuela del fuego para que se vaya enfriando.
  6. Mientras se enfría, nos ponemos con la salsa, para ello, ponemos unos 40 gr de mantequilla en una cazuela y dejamos que se vaya derritiendo.
  7. Mientras la mantequilla se derrite, vamos picando un diente de ajo, lo incorporamos a la cazuela y dejamos que se vaya dorando.
  8. Mientras el ajo va cogiendo color, picamos en trozos medianos la media cebolleta que habíamos reservado al principio. Cuando el ajo ha cogido color añadimos la cebolleta a la cazuela y dejamos que se poche a fuego medio.
  9. Cuando se ha pochado la cebolleta, añadimos una cucharada de harina y rehogamos conjuntamente durante 1 o 2 minutos.
  10. Añadimos unos 6-8 pimientos del piquillo, unos 600ml de agua o caldo y una pizca de sal. Dejamos que hierva durante unos 15 o 20 minutos.
  11. Cuando han pasado 15 o 20 minutos, apagamos el fuego y trituramos. Una vez triturado, añadimos un chorrito de nata, mezclamos y reservamos.
  12. Ahora procedemos a rellenar los pimientos, para ello, cogemos un pimiento y con la ayuda de una cuchara vamos metiendo la masa dentro del pimiento. Repetiremos hasta rellenar todos los pimientos. Vamos añadiendo los pimientos ya rellenos a la cazuela con la salsa y dejamos que se cocinen durante 5 minutos y ya estarían listos estos deliciosos pimientos rellenos de bacalao.

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly discover that you have more natural control over your diet and adjust your diet to your personal preferences gradually. Whether you wish to offer a dish that uses less or even more components or is a little basically hot, you can make simple adjustments to achieve this objective. In other words, begin making your recipes in a timely manner. As for fundamental food preparation abilities for beginners you don't require to learn them however only if you understand some simple cooking techniques.

This isn't a total guide to quick and also easy lunch dishes however its excellent food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Quick Pimientos rellenos de bacalao. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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