Croquetas de jamón y huevo

Croquetas de jamón y huevo

Hey everyone, it is Brad, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a special dish, Croquetas de jamón y huevo. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Croquetas de jamón y huevo is one of the most favored of current trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Croquetas de jamón y huevo is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Croquetas de jamón y huevo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Croquetas de jamón y huevo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Croquetas de jamón y huevo is 6 - 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Croquetas de jamón y huevo estimated approx 1 hora.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Croquetas de jamón y huevo using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.

Muy buenas discapas y discapos hoy os traigo todo un clásico de la gastronomía española, se trata de unas riquísimas croquetas de jamón y huevo.

Ingredients and spices that need to be Take to make Croquetas de jamón y huevo:

  1. 2 huevos
  2. 4 lonchas jamón serrano
  3. 2 cucharadas mantequilla
  4. 2 cucharadas harina
  5. Leche
  6. Sal
  7. Harina
  8. Huevo
  9. Pan rallado
  10. Agua

Instructions to make to make Croquetas de jamón y huevo

  1. Lo primero que haremos será poner un par de huevos a cocer. Para ello, ponemos los huevos en un cazo con agua y cuando empiece a hervir dejamos los huevos 10 minutos.
  2. Vamos a picar unas 4 lonchas de jamón serrano en trocitos pequeños. Una vez que tenemos los huevos cocidos, los pelamos y empezamos a picarlos también en trocitos pequeños. Reservamos para más adelante.
  3. Ahora nos ponemos con la bechamel. En una cazuela añadimos 2 cucharadas de mantequilla y dejamos que se derrita a fuego medio. Cuando ya tenemos la mantequilla derretida añadimos 2 cucharadas de harina y removemos bien durante uno o dos minutos para que la harina se cocine.
  4. A continuación vamos añadiendo leche poco a poco y no dejamos de remover. Poco a poco la masa empezará a espesar, iremos añadiendo leche a medida que lo vamos necesitando. Vamos removiendo sin parar para que no se formen grumos.
  5. Añadimos una pizca de sal. Y a continuación añadimos el jamón y el huevo picado y seguimos removiendo sin parar hasta conseguir una masa homogénea.
  6. Añadimos la masa a un recipiente. Lo cubrimos con papel film para que no se forme costra por encima. Dejamos que se temple y después la metemos en la nevera unas 6 horas, pero si es de un día para otro pues mucho mejor. Una vez que la masa ya está fría la sacamos de la nevera, y le retiramos el papel film.
  7. Vamos cogiendo porciones de la masa, y las añadimos a la harina, y le vamos dando forma de croqueta. Después las pasamos por huevo batido. Y por último las pasamos por pan rallado, que queden bien impregnadas con el pan rallado. Repetiremos la operación hasta terminar con toda la masa. Con estas cantidades han salido 17 croquetas, pero todo dependerá del tamaño que hagáis las croquetas. Si queréis podéis congelarlas y freírlas en otro momento.
  8. Ahora añadimos una buena cantidad de aceite y la calentamos a fuego medio. Cuando el aceite ya se ha calentado añadimos las croquetas y dejamos que se vayan friendo. Y cuando están bien doraditas las sacamos de la sartén y las ponemos en un plato con papel absorbente para que absorba el exceso de aceite.

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your individual tastes with time. Whether you want to offer a dish that makes use of less or even more active ingredients or is a little bit basically hot, you can make basic adjustments to attain this goal. In other words, start making your recipes on time. As for fundamental cooking skills for newbies you do not need to learn them yet only if you understand some basic food preparation techniques.

This isn't a total guide to quick and also easy lunch dishes but its excellent food for thought. With any luck this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Perfect Croquetas de jamón y huevo. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lasaña de carne y champiñones en Monsieur Cuisine

Arroz tres delicias

Espinacas a la burgalesa