Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate

Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate is one of the most popular of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate estimated approx 1 hora.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate using 19 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Sin complicarme hice unas bolitas de carne sencillas para meter en boca de un bocado, guisadas en una intensa y deliciosa salsa de tomate #revistacookpad

Ingredients and spices that need to be Get to make Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate:

  1. 400 gr. spaghetti (100 gr. por persona)
  2. Para las albóndigas
  3. 500 gr. carne picada
  4. Aceite de oliva
  5. Para la salsa
  6. 1 lata grande tomates triturados en conserva (750ml.)
  7. Concentrado de tomate
  8. 1 cebolla
  9. 2 dientes ajo
  10. Romero fresco
  11. Orégano
  12. Vino tinto, rosado o blanco
  13. Aceite de oliva
  14. Azúcar
  15. Sal
  16. Pimienta molida
  17. Para servir
  18. Queso parmesano rallado
  19. Albahaca fresca

Steps to make to make Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate

  1. Comenzar haciendo la salsa. Pelar y cortar finamente la cebolla. Pelar y picar los ajos.
  2. En una sartén o cacerola amplia, echar un chorrito de aceite de oliva y sofreír la cebolla picada a fuego medio-bajo durante 5 minutos, hasta que esté transparente. Incorporar los ajos y las hojas picadas de una ramita de romero. Remover y dejar hacer durante 1 minuto.
  3. Subir el fuego y echar algo más de medio vaso de vino, dejar un minuto para que se evapore el alcohol. Incorporar a la cacerola la lata de tomates triturados, 1 cucharada de tomate concentrado, 1 cucharadita de orégano, 1 cucharadita de azúcar para compensar la acidez del tomate, 1 cucharadita de sal, pimienta molida a gusto de cada uno, y una vez comience a hervir la salsa, bajar el fuego, tapar y dejar hacer.
  4. Mientras se hace la salsa, hacer las albóndigas. Salpimentar la carne, coger unos 10 gr. y hacer bolitas con las manos.
  5. Poner un poco de aceite en una sartén y freír las bolitas de carne durante unos 5 minutos para que se doren. Yo las hice por tandas porque no me cabían todas en la misma sartén.
  6. Incorporar las bolitas de carne a la salsa de tomate y dejar guisar hasta que la salsa espese, unos 15 minutos a fuego lento.
  7. Durante ese tiempo, poner una cacerola al fuego con abundante agua y sal para cocer los spaghettis. Cuando el agua comience a hervir, echar los spaghettis, remover y dejar cocer unos 10 minutos, según las instrucciones del envase.
  8. Escurrir los spaghettis, rociarlos con aceite de oliva y mezclar con la salsa y las albóndigas de carne.
  9. Servir con queso rallado por encima y decorar con unas hojas de albahaca.

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have more natural control over your diet plan and adapt your diet regimen to your individual tastes with time. Whether you wish to serve a dish that uses fewer or more active ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make simple adjustments to achieve this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. As for fundamental cooking skills for novices you don't require to learn them yet only if you grasp some easy food preparation strategies.

This isn't a total overview to quick and simple lunch recipes but its great food for thought. With any luck this will obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Steps to Prepare Speedy Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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