Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas)
Hey everyone, it's Jim, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas). It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas) is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes yummy. Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas) is something that I've loved my entire life. They are nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas) is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas) estimated approx 40 - 45 minutos.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas) using 14 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.
Muy buenas discapas y discapos hoy os traigo unas albóndigas de repollo que están espectaculares y además son aptas para veganos.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas):
- 200 gr repollo
- 1 zanahoria mediana
- 1 cuarto cebolla o cebolleta
- 1 trozo pimiento verde
- 1 trozo pimiento rojo
- 1 diente ajo
- 2 cucharadas levadura nutricional
- Pan rallado
- Harina
- Pimentón dulce
- Sal
- Pimienta negra
- Aceite de oliva
- Agua
Steps to make to make Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas)
- Lo primero que haremos será poner una cazuela con agua a hervir. Y mientras el agua hierve vamos a cortar el repollo en tiras finas, primero le quitamos la parte más dura y ahora cortamos en tiras lo más finas posible. Y a medida que vamos cortando el repollo lo vamos dejando en un recipiente.
- Cuando ya tenemos el repollo cortado finamente en tiras, lo añadimos al agua hirviendo y dejamos que hierva unos 20 minutos más o menos.
- Mientras se cuece el repollo, nos ponemos con el resto de verduras. Pelamos y cortamos grosso modo una zanahoria y a medida que vamos cortando la verdura la añadimos a un procesador de alimentos. Cogemos un cuarto de cebolla o cebolleta y también la troceamos. Troceamos un diente de ajo. Cogemos medio pimiento verde y lo troceamos también, y hacemos lo mismo con medio pimiento rojo y procedemos a triturarlo todo. Nos debe quedar todo muy bien picado.
- Cuando ya tenemos el repollo cocido, lo ponemos en un colador y dejamos que escurra la mayor cantidad de agua posible. El agua de la cocción no lo tiréis, lo vamos a utilizar más adelante.
- Ahora añadimos 2 cucharadas de levadura nutricional al procesador de alimentos, y añadimos también el repollo bien escurrido. Y trituramos todo hasta que se forme una masa.
- Ahora añadimos la masa a un recipiente amplio. Y como está demasiado blanda, vamos a ir añadiendo pan rallado poco a poco para conseguir una masa más compacta y manejable, mezclamos bien el pan rallado. Cuando la masa ya esta compacta, la metemos mínimo media hora en la nevera.
- Una vez que la masa ya ha reposado en la nevera, procedemos a dar forma a las albóndigas, para ello, vamos cogiendo porciones de masa con una cuchara y con las manos bien limpias le vamos dando forma, después las pasamos por harina y a medida que vamos haciendo las albóndigas las vamos dejando en un plato.
- Ahora en una sartén añadimos un chorrito de aceite y cuando se caliente añadimos las albóndigas. Las freiremos a fuego medio hasta que se doren, después las retiramos a un plato y reservamos.
- Ahora en una sartén añadimos un chorrito de aceite y cuando ha cogido temperatura añadimos una cucharada de harina y rehogamos la harina durante un par de minutos más o menos. Después, añadimos una cucharadita de pimentón y removemos bien y seguido añadimos el agua de la cocción del repollo. Removemos bien y le ponemos sal al gusto y a fuego medio dejamos que vaya reduciendo la salsa.
- Cuando la salsa ya ha reducido un poco añadimos las albóndigas a la salsa y dejamos que se cocinen a fuego medio durante unos 5 minutos. Y listo!!
As your experience as well as self-confidence grows, you will find that you have much more all-natural control over your diet and also adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you wish to offer a dish that makes use of less or even more active ingredients or is a little more or less hot, you can make simple changes to achieve this objective. In other words, start making your dishes on time. As for standard cooking abilities for beginners you don't require to learn them but just if you grasp some basic food preparation strategies.
This isn't a complete overview to fast and very easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this special food Steps to Prepare Perfect Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas). Thank you very much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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